Говорећи о резултатима Владе у протеклих годину дана њена председница Ана Брнабић је заборавила изреку да је „хвалисање почетак срамоте“.

Истичући да је најзадовољнија подизањем стандарда грађана потврдила је да је у потпуности уклопљена у сталну кампању лажи којој су изложени грађани Србије. О каквом то подизању стандарда говори председница Владе, о каквом то „златном добу Србије“ говори председник Републике у земљи са смањеним пензијама и платама у јавном сектору из које годишње одлази 40 хиљада радно способних људи.

Хвалећи се отварањем клиничког центра у Нишу, чију изградњу и набавку опреме су пратиле корупционашке афере, Ана Брнабић је показала да не разуме шта су суштински проблеми здравства, па да онда нема изгледа да они буду решавани.

Истичући да је „култура враћена у фокус“ отварањем Народног музеја и Музеја савремене уметности, што су несумњиво били значајни догађаји, Ана Брнабић је ипак потврдила да Влада нема јасну представу о стању и положају културних институција и запослених у области културе и да Влада нема јасну и догорочну културну политику.

 

Информативна служба ДСС                                                                  4.7.2018.