NEVIĐENA IZBORNA KRAĐA!

29. April 2016.

Na noćnoj sednici u 2.30 ujutro, Republička izborna komisija donela je odluku o preliminarnim rezultatima Vanrednih Republičkih izbora koja predstavlja do sada neviđen skanadal u novijoj političkoj istoriji Srbije. Kao što smo i sumnjali i najavljivali, poslednja četiri dana RIK je podlegao pritiscima i naređenjima vladajuće Srpske napredne stranke i direktno pokrao glasove građana Srbije, tako što je na noćnoj sednici izvršeno krivično delo falsifikovanja izborne volje građana Srbije: izborna lista DVERI-DSS spuštena je ispod cenzusa na 4,9999% i to – verovali ili ne – za 1 glas!

Danima smo ukazivali da je izborna krađa u toku i da RIK 96 sati ne može da prebroji manje od 2% glasova zato što je dobio nalog da pokrade izbore i ispod cenzusa spusti opozicione liste. Cilj izborne krađe glasova opozicije je da vladajuća SNS po Dontovom sistemu dobije dobije dodatne mandate, kao i da opozicija bude izbačena iz Skupštine Srbije. Pozivamo Sve opozicone političke stranke kao i kompletnu demokratsku javnost Srbije da se suprotstavimo ovakvoj do sad neviđenoj izbornoj krađi i poništavanju izborne volje građana.

Nećemo dozvoliti da SNS odlučuje o rezultatima izbora u Srbiji, već se mora poštovati izborna volja građana izražena 24.aprila.

[embed]https://youtu.be/euQslB3QCxQ[/embed]