Miloš Đurin: DSS će uvek zastupati građane Pančeva

14. Oktobar 2016.
Miloš Đurin: DSS će uvek zastupati građane Pančeva

Miloš Đurin, član Izvršnog odbora Demokratske stranke Srbije podsetio je da ta partija u koaliciji sa Srpskim pokretom Dveri na lokalnim izborima nažalost nije uspela da pređe cenzus.

-Zajedno smo osvojili oko 4.7%, odnosno nedostajalo nam je oko 200 glasova kako bismo bili parlamentarna stranka na nivou Grada Pančeva. Dalju borbu nastavljamo kao vanparlamentarna stranka. Nećemo imati svoje odbornike da u Skupštini Grada ukazuju na loše poteze gradske vlasti, ali u budućem periodu ćemo konferencijama i akcijama ukazivati na tekuće probleme u Pančevu, ali takođe ćemo davati i konstruktivne predloge kako bi problemi mogli da se rešavaju-izjavio je Đurin.

On je dodao da je DSS opozicija aktuelnoj vlasti Srpske napredne stranke u Pančevu, ali da stranka nikada neće biti opozicija građanima Pančeva.

-Ukoliko gradska vlast uradi nešto dobro, nećemo imati problem da to i pohvalimo, ali nažalost do sada nemamo šta pozitivno da kažemo o gradskoj vlasti. Smatramo da su trenutno najveći problemi u gradu nezaposlenost, loši uslovi u pančevačkoj bolnici i situacija u kojoj se nalazi Apoteka-istakao je Đurin.

Govoreći o GO DSS-a, kaže da je on ostao nepromenjen od 2015.godine, kada je izabran, tj. na njegovom čelu i dalje je Miladin Šakić, a potpredsednik je Predrag Škaljak.