Miloš Jovanović: Aleksandr Popović je ubedljivo najbolji kandidat za budućeg predsednika Srbije

24. Decembar 2016.
Miloš Jovanović: Aleksandr Popović je ubedljivo najbolji kandidat za budućeg predsednika Srbije

Jovanović je na početku sednice Glavnog odbora te stranke, na kojoj treba da se potvrdi učešće DSS-a na predsedničkim izborima, i zvanična kandidatura Popovića za predsednika, kazao da biografija pokazuje da je Popović, "ubedljivo najbolji kandidat za budućeg predsednika Srbije ".

"U izbornu kampanju moramo da uđemo sa verom u Aleksandra Popovića jer sve stvari koje su se ove godine dogodile na svetskom nivou pokazuju da je vera jedan od garanta uspeha", naglasio je on.

milos-go-dss-24122016-770-2

Jovanović je dodao da u narednoj godini postoji mogućnost i za raspisivanja vanrednih paralamentarnih izbora i da će DSS biti spreman da izađe i na te izbore.

On je istakao da bi raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u narednoj godini bilo skroz neodgovorno i predstavljalo bi poigravanje sa voljom građana te da bi logična reakcija trebala da bude njihov bojkot .

Prema njegovim rečima, DSS čeka otvaranje novog poglavlja rada i da je toj stranci koja sledeće godine obeležava 25 godina postojanja, potrebno obezbediti novi početak, dodavši da u stranci postoji jasan plan obnove.

[embed]https://youtu.be/1L9OBRPjTyg[/embed]