METLA 2020 u Kragujevcu!

Metla info
16. Decembar 2019.
METLA 2020 u Kragujevcu!

Čelnici Pokreta Metla 2020 poručili su u Kragujevcu da vlast Srpske napredne stranke mora da ode, ali da će to biti moguće uraditi evolutivnim putem, a ne revolucijom.

Član Predsedništva Pokreta Metla 2020 Novica Antić i lider Vojnog sindikata Srbije rekao je da je i ova i prethodna vlast opljačkala zemlju i građane.

„Imam obavezu i prema svojoj decida ljudi poput Vučića, Vulina, Đilasa više nikada ne vladaju Srbijom. Olovkom, koja će imati ulogu metle, poslaćemo ih na smetlište istorije“, istakao je Antić.

Član Predsedništva Pokreta i predsednik Starosedelaca iz Kraljeva Ivan Matović upozorio je da je pritisak na birače najveći na lokalu. „Kancer kreće od Mesnih zajednica. Preletači koji idu iz stranke u stranku, a onda imamo to da nam se deca nikada ne vraćaju iz Beograda u Kraljevo“, rekao je Matović.

On je zakljkučio da su nam „potrebni nam novi ljudi, a ne partijske pijavice i krpelji“. Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) i član Predsedništva Pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović rekao je da je ministar policije Nebojša Stefanović u sukobu interesa zbog afere Krušik, a najverovatnije je izvršio u krivično delo trgovina uticajem.

„Mi smo izgubili državu, nema nezavisnog pravosuđa, tužioci ne smeju da rade“, naveo je Jovanović i zaključio da „smena režima zahteva vreme, postojanost i strategiju“.