KOLIKO ŽIVOTA MOŽE DA KOŠTA UZURPIRAN PASAŽ? (FOTO)

DSS Novi Sad
18. Februar 2021.
KOLIKO ŽIVOTA MOŽE DA KOŠTA UZURPIRAN PASAŽ? (FOTO)

Predstavnici Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Novom Sadu su prisustvovali obeležavanju godišnjice požara u kafeu „Laundž” u Zmaj Jovinoj ulici, a prisutnim predstavnicima medija obratio se predsednik odborničke grupe DSS u Skupštini Grada Novog Sada Bojan Radojević:

„Položili smo cveće i odali poštu tragično postradalima u kafeu „Laundž”, gde se desio požar u kome je pre trinaest godina osam mladih ljudi izgubilo život.

Želimo da skrenemo pažnju javnosti da su se u proteklih nedelju dana u Novom Sadu desila tri velika požara i da nam je to još jedna opomena. Nije dovoljno da postoje zakoni i da se kupuje protivpožarna oprema, već mora da se uradi sve kako bi se sprečilo da se nešto slično ponovi.

Apelujemo na gradsku vlast, a naročito na gradsku inspekciju da radi svoj posao i da oslobodi uzurpirane pasaže u centru grada, jer su pasaži  javno gradsko zemljište i protivpožarni putevi”, zaključio je Radojević.

Ovom prilikom predstavnici DSS su na rešetke na obližnjem uzurpiranom pasažu postavili tablu sa ispisanim pitanjem: „Koliko života može da košta uzurpiran pasaž?”