POKS i DSS održali promociju u Zaječaru

NADA
21. Mart 2021.
POKS i DSS održali promociju u Zaječaru

- Koalicija NADA za Zaječar - Nacionalno demokratska alternativa koju čini POKS i DSS održala je primociju u Zaječaru. Predsednici DSS i POKS, dr Miloš Jovanović i Žika Gojković razgovarali su sa građanima u centru grada i pijaci.

Program za razvoj Zaječara je ovom prilikom predstavio nosilac izborne liste, Ivan Dinić.

- Za našu koaliciju glasaće simpatizeri umerene desnice i svi kojima su bliske tradicionalne, porodične vrednosti. Ovom koalicijom proširili smo front stranaka koji smatraju da je kraljevina srušena na nelegalan i nedemokrstski način i da je došlo vreme da se to pitanje otvori - izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.

- Od suštinskog je značaja da Srbiju decentralizujemo, da se više o svemu ne odlučuje u Beogradu. Ne može sva Srbija da se preseli i pretvori u Beograd, jer je to pogubno i za naš glavni grad i celu dežavu. Decentralizacijom ćemo veliki deo nadležnosti i finansijske moći dati lokalnim samoupravama, kako bi ljudi na lokalu mogli da odlučuju o svojoj sudbini i razvijaju svoj ambijent za život - izjavio je predsednik DSS, dr Miloš Jovanović.

Lideri koalicije su zatim obišli vrlo zapušteno selo Borovac u okolini Zaječara gde su razgovarali sa domaćinima o načinima da se unapredi život na selu i mladi zadrže da u njemu žive.