NADA za Kosjerić – DSS i POKS održala završni predizborni skup

NADA
23. Mart 2021.
NADA za Kosjerić – DSS  i POKS održala završni predizborni skup

Koalicija NADA za Kosjerić – Nacionalno demokratska alternativa, koju čine DSS i POKS, održala je svoj završni skup u predizbornoj kampanji u ovoj opštini, uz prisustvo lidera obe stranke, dr Miloša Jovanovića i Žike Gojkovića.

- Tražićemo za lokalne organe vlasti ne samo povećanje nadležnosti, nego i da se gradonačelnici, predsednici opština i odbornici biraju po većinskom sistemu, tako što bi ih građani birali po imenu i prezimenu, na osnovu njihovih biografija. Na taj način oni će za svoj rad odgovarati građanima, a ne stranakama i njenim liderima kao što je sada. Tako izabrani ljudi će najbolje znati šta je dobro za njihovu opštinu i grad i kako je treba voditi – izjavio je predsednik DSS, dr Miloš Jovanović.

- Mi očekujemo dvocifren izborni rezultat u procentima i drugo mesto. Naš savez će pokazati na ovim izborima, koji su pokazna vežba i za buduće republičke izbore, da smo ozbiljna nacionalo demokratska alternativa aktuelnoj vlasti. Mi nudimo nadu građanima, a ne mržnju, podele, svađe, stranačka prepucavanja i međusobne uvrede. Ako smo politički neistomišljenici, nismo neprijatelji. To svi političari moraju da shvate – izjavio je predsednik POKS, Žika Gojković.