NADA u Zrenjaninu: Srbija ne sme biti prćija stranih investitora

NADA
26. Septembar 2021.
NADA u Zrenjaninu: Srbija ne sme biti prćija stranih investitora

Srpska koalicija NADA, koju čini POKS, DSS i 23 udruženja građana posetila je Zrenjanin, u kojem je  predstavljen kandidat za predsednika Republike Srbije, dr Miloš Jovanović.

"Neki od prioriteta naše koalicije su uvođenja reda u državi, borba protiv korupcije i partitokratije. Koliko su to važne teme može se videti na primeru Zrenjanina, grada koji vode ljudi bez stručnosti, integriteta i biografije i koji još uvek nema gradsku pijaću vodu u 21.veku. Pored toga u budućnosti mu preti status jednog od najzagađenijih gradova u Srbiji, ako se izgradnja nove fabrike guma ne dovede u zakonske okvire i propisana pravila iz oblasti ekologije. Srbija ne sme biti ničija kolonija niti privatna prćija, a posebno je tako ne smeju tretirati strani investitori. Oni su dobrodošli, ali moraju poštovati srpske zakone" - izjavio je kandidat za predsednika Srbije i  predsednik DSS, dr Miloš Jovanović.

"Tražimo podršku građana koji žele da im se vrati dostojanstvo, da ne moraju da prihvataju ucene, da se učlane u neku od vladajućih stranaka da bi dobili posao, dete  upisali u vrtić, dobili građevinsku dozvolu ili legalizovali objekat po ubrzanom postupku. To se sve dešava u Zrenjaninu, ali i celoj Srbiji i mi ćemo to promeniti" - izjavio je portparol POKS, Miloš Parandilović.