NADA posetila Mionici

NADA
08. Oktobar 2021.
NADA posetila Mionici

Srpska koalicija NADA koju čini POKS, DSS i 23 udruženja građana posetila je danas Mionicu i predstavila kandidate za odbornike na lokalnim izborima zakazanim za 17.oktobar.

"Mionica je primer višedecenijskog zanemarivanja malih sredina od strane republičke vlasti. Naša koalicija želi da se realna vlast spusti na nivo lokalnih samouprava i više novca iz budžeta da ostane u opština i gradova, kako bi se razvijala njihova infrastruktura i finansirale u većoj meri njihove potrebe. Cilj nam je da sačuvamo stanovništvo, a posebno mlade da ostanu da žive u svom mestu. U suprotnom, svi će se preseliti u Beograd, a sela i manje opštine, poput Mionice, potpuno će zapusteti i nestati" - izjavio je jedan od lidera koalicije NADA i predsednik POKS, Žika Gojković.

Nosilac izborne liste NADA ZA MIONICU, Nikola Milosavljević je izjavio da je lista sastavljena od poštenih, časnih, nepotkupljivih, odlučnih ljudi i srpskih domaćina i da ukoliko dobiju poverenje građana, učiniće Mionicu modernom srpskom varošicom u kojoj će prioritet biti da mladi ostanu tu da žive.