Пријепољска власт огрезла у афере

13. октобар 2016.
Пријепољска власт огрезла у афере

"Локална власт у Пријепољу коју предводи Српска напредна странка свакодневно производи афере које хране новине и таблоиде.  Председник општине, напредњак прво што је урадио јесте да је купио бесан намештај за канцеларију. Тај намештај је стигао 2 дана пре завршетка расписаног тендера. Заменик председника општине је расподелио средства за елементарне непогоде у вредности од 5 милиона динара наводним примаоцима. Списак прималаца средстава постоји, али не и потписи да су људи средства добили, а неки са списка су протестовали, јер им средства нису дата, а воде се на списку као да јесу", рекла је Санда Рашковић Ивић на почетку седнице Народне скупштине.

Рашковић Ивић је рекла да је на јучерашњој седници Скупштине општине Пријепоље без образложења разрешено 6 директора јавних предузеће и дома здравља.

"Ти људи су углавном добро радили свој посао, а на њихово место нису дошли бољи од њих. Директор дома културе који би по закону требало да има факултетску диплому и 3 године радног искуства у култури, има диплому Више пословне школе и нити један минут рада у култури. Директор Туристичке организације Пријепоље не зна нити један страни језик, иако је услов активно знање барем једног светског језика", истакла је Рашковић Ивић и додала да "Демократска странка Србије инстира на томе да се сви надлежни органи заинтересују и предузму адекватне кораке у вези са Пријепољем".

[embed]http://youtu.be/HJ3VtRPuj-8[/embed]