Милош Ђурин: ДСС ће увек заступати грађане Панчева

14. октобар 2016.
Милош Ђурин: ДСС ће увек заступати грађане Панчева

Милош Ђурин, члан Извршног одбора Демократске странке Србије подсетио је да та партија у коалицији са Српским покретом Двери на локалним изборима нажалост није успела да пређе цензус.

-Заједно смо освојили око 4.7%, односно недостајало нам је око 200 гласова како бисмо били парламентарна странка на нивоу Града Панчева. Даљу борбу настављамо као ванпарламентарна странка. Нећемо имати своје одборнике да у Скупштини Града указују на лоше потезе градске власти, али у будућем периоду ћемо конференцијама и акцијама указивати на текуће проблеме у Панчеву, али такође ћемо давати и конструктивне предлоге како би проблеми могли да се решавају-изјавио је Ђурин.

Он је додао да је ДСС опозиција актуелној власти Српске напредне странке у Панчеву, али да странка никада неће бити опозиција грађанима Панчева.

-Уколико градска власт уради нешто добро, нећемо имати проблем да то и похвалимо, али нажалост до сада немамо шта позитивно да кажемо о градској власти. Сматрамо да су тренутно највећи проблеми у граду незапосленост, лоши услови у панчевачкој болници и ситуација у којој се налази Апотека-истакао је Ђурин.

Говорећи о ГО ДСС-а, каже да је он остао непромењен од 2015.године, када је изабран, тј. на његовом челу и даље је Миладин Шакић, а потпредседник је Предраг Шкаљак.