Покушаји замагљивања истине су реалност данашње Србије

22. фебруар 2019.

Омладина Демократске странке Србије одржала је данас у подне протест испред зграде РТС-a, због јучерашњег скандала када је одлуком уредника јутарњег програма било забрањено да гледаоци широм Србије виде натпис Нема предаје, Косово је Србија. Председник Омладине, Здравко Веселинов на портирници РТС-a, предао је захтев којим се од руководства телевизије тражи смена уредника јутарњег програма.

И поред извињења РТС-а изреченог једном једином немуштом реченицом, скандалозно затамњивање натписа „Нема предаје“ исписаног уз мапу Косова и Метохије на мајици младића анкетираног у прилогу Јутарњег програма, осликава реалност данашње Србије.

Страховлада се запатила у Србији. параноја и бахатост председника Републике Александра Вучића, који оличава садашњи деспотски режим и са друге стране страх слабих, опортунизам и корупција, српска су реалност, која друштво разара и државу разбија.

Ко је данас заиста друштвени талог показаће веома блиско време. То свакако нису они који имају храбрости да се противе предаји Косова и Метохије, већ они који предају припремају, а слике отпора визуелно замагљују и речи отпора цензуришу. Блиско време ће показати и ко је већина у Србији.