Шулкић у Крушевцу: Демократија је у Србији суспендована

ДСС
26. јун 2019.
Шулкић у Крушевцу: Демократија је у Србији суспендована

Потпредседник Демократске странке Србије и народни посланик, Дејан Шулкић посетио је Крушевац и Градски одбор ДСС-а у том граду где је промовисао у разговору са чланством и грађанима Политички троугао ДСС-а, као политичку платформу странке. 

"Политички троугао у основи има три поруке. Најпре, уредити Србију у најширем смислу, почев од политичког система, решити односе са Европском унијом, али не кроз процес и поступак евроинтеграција јер је то једна фикција која се представља свакодневно грађанима и потврдити став Републике Србије који је верификован кроз Устав и међународну Резолуцију 1244 да је Косово Србија", изјавио је Шулкић.

Он је рекао да је у Србији потребно да се врати демократија јер је она у овом тренутку суспендована, јер како каже без демократије нема уређеног система, нема правне сигурности, безбедности људи и имовине.

"Кад немате систем, онда немате ни план одбране од поплава, већ имате председника Републике који обећава бицикле и даје налоге министрима. То потврђује потпуно одсуство система и подређивање свих структура једном човеку, Александру Вучићу", закључио је Шулкић.