Демократска странка Србије основала покрајински одбор у Војводини

ДСС ИНФО
23. септембар 2019.
Демократска странка Србије основала покрајински одбор у Војводини

Демократска странка Србије је вечерас конституисала нови покрајински одбор странке у Војводини. За председника покрајинског одбора изабран је Милош Тубић, дипломирани инжењер електротехнике, који живи и ради у приватном сектору у Новом Саду. Дугогодишњи члан ДСС-а, ожењен, отац двоје деце.

Конститутивна седница је одржана у Новом Саду, а остали чланови одбора су: Зоран Сандић; Бранислав Ристивојевић; Срђан Шљукић; Зоран Симеуновић; Ладислав Томић; Влада Ковачевић; Предраг Шкаљак; Благиша Јефтић; Владимир Милошевић; Бојан Радојевић; Микица Илић; Ненад Муждека.

Председник Демократске странке Србије, Милош Јовановић изјавио је да Нови ДСС који се гради и даље организационо јача и да су странци пришли нови, млади људи који имају вере и вољу да се боре за пристојну Србију.

„Оснивање покрајинског одбора ДСС-а у Војводини је само још један доказ да странка стабилно функционише, а на нама је да у будућем периоду представимо план и програм развоја како овог дела, тако и читаве Србије", изјавио је Милош Јовановић и пожелео је Милошу Тубићу и целом покрајинском одбору пуно успеха у будућем деловању.