Метла најбољи избор у односу на власт и остатак опозиције

Метла 2020 инфо
22. децембар 2019.
Метла најбољи избор у односу на власт и остатак опозиције

Члан Председништва Покрета "Метла 2020" Милош Јовановић изјавио је вечерас да, ако буде донета одлука о изласку на изборе, резултат неће изостати уколико тај покрет покаже довољно енергије, срца и знања.

Он је, обраћајући се члановима и симпатизерима на трибини у Нишу, рекао да не верује у бојкот и да данас од многих људи у Србији чује - "немамо за кога да гласамо".

"Не мислим да смо најбољи на свету, али у односу на оно што постоји у Србији мислим да смо најбољи избор. Има много Срба којима је стало до себе, своје државе, своје деце. Добар смо ми народ и вреди се борити", поручио је Јовановић.

Он је казао да је "три месеца за обилазак Србије више него довољно за људе који из убеђења газе".

"Сви овде имамо децу, треба нешто и да им оставимо. Имамо дуг и према прошлости и према будућности", закључио је председник ДСС-а.

Члан Председништва Покрета Метла 2020 Новица Антић сматра да Србији прети потпуни нестанак у некој блиској будућности.

"Ово говорим као војник, и то није плашење људи, већа реална опасност", упозорио је Антић, који је и председник Војног синдиката Србије.

Он је позвао грађане на саборност, истакавши да је потребно окупљање људи који воле Србију и желе добро својим породицама и својој деци.