Милош Јовановић: Стати на пут Ђукановићевој агентури у Србији

Метла инфо
05. фебруар 2020.
Милош Јовановић: Стати на пут Ђукановићевој агентури у Србији

Органи државе Србије дужни су да користећи сва законом предвиђена средства стану на пут агентури Мила Ђукановића у Србији, која годинама ради против интереса Србије и српског народа у Црној Гори. Српске службе безбедности морају да испитају њихову повезаност са страним обавештајним службама и предузму све законске мере.

Припадници ове мреже плаћеника Ђукановићеве владе посебно су активни последњих дана, када се стотине хиљада грађана Црне Горе бранећи опстанак светиња Српске Православне Цркве уједно боре за право, правду и опстанак српског народа на овим просторима. Ти изнајмљени „аналитичари“, финансирани новцем стеченим шверцом дроге, оружја и цигарета, спремни су да фалсификују историју и на сваку подлост и прљавштину којима се оскривљује истина о стварном стању у Црној Гори и карактеру црногорске власти.

По Уставу „Република Србија штити права и интересе својих држављана у иностранству“ и то не представља мешање у унутрашња питања других држава. Она то мора до чини и данас, када су права и интереси српског народа у Црној Гори драматично угрожени бруталним обрачуном који спроводи Мило Ђукановић - преверник, политички конвертит и креатор антисрпског и антиправославног црногорског државног пројекта.

Први мали показатељ да је Србија спремна да испуњава своје уставне обавезе био би и да се без околишења именују и заузме јасан став према свим држављанима Србије који ван ње воде антисрпску пропаганду, као што је то случај у овим данима у Црној Гори.