Милош Јовановић о протестима! (видео)

ДСС инфо
13. јул 2020.
Милош Јовановић о протестима! (видео)

Милош Јовановић о протестима који се претходних дана дешавају у Београду и у осталим градовима Србије попут Новог Сада, Ниша, Крагујевца, Чачка, Краљева,...

Милош Јовановић: Све је ужасно конфузно и мени је јако жао због тога. Протести су почели када је било најављено да ће бити уведено ванредно стање, полицијски час и незадовољство је потпуно нормално и логично јер смо имали толико недоследности у тој борби.

Милош Јовановић: Власт је пребрзо унормалила ствари како би направила привид доброг стања због избора, била је прича да је побеђена корона, па су сами себе заразили на оној прослави, и после свега је испало да то није тако. У таквој једној ситуацији је довољно да људи кажу доста је више и да изађу да протестују.

Милош Јовановић: То су заиста били спонтани протести, ми смо се наредног јутра одмах огласили. Онда су дошли Вучићеви навијачи и то је све очекивано и то смо виђали на претходним протестима, они сарађују. Оно што ми се чини и оно за шта сам говорио за ондашње протесте, тако мислим да ће и са овим протестима бити случај, а то је када протести немају циљ и јасног организатора, тешко да могу да успеју.

Милош Јовановић: Може да се деси народ, може да буде економска криза или много мртвих па да се народ додатно подигне. Не могу као Србин и као човек да се надам да буде што горе. Ништа се неће десити преко ноћи, морамо да се наоружамо стрпљењем и да радимо како би скинули ову накарадну власт.