Потврђене заједничке изборне листе ПОКС и ДСС у Зајечару и Косјерићу

НАДА
22. фебруар 2021.
Потврђене заједничке изборне листе ПОКС и ДСС у Зајечару и Косјерићу

Изборне комисије Зајечара и Косјерића потврдиле су заједничке изборне листе Покрета обнове Краљевине Србије и Демократске странке под називом НАДА за Зајечар – Национално-демократска алтернатива – ПОКС – ДСС и НАДА за Косјерић – Национално-демократска алтернатива – Милош Јовановић ДСС – Жика Гојковић – ПОКС.

– Грађанима Зајечара и Косјерића нудимо озбиљну алтернативу актуелној власти, националну и демократску, ефикасну градску управу, без партократије и корупције. Очекујемо двоцифрен резултат јер имамо добар програм и људе који могу да га спроведу – изјавио је овим поводом, др Милош Јовановић, председник ДСС.

– Чврсто верујем да ће у Зајечару и Косјерићу, у којима је народ традиционално био за краља, у нашој изборној листи препознати кандидате који им уливају наду у једно стабилније државно уређење, које ће вратити углед земље у свету, али и национално јединство. Предложили смо за одборнике праве домаћине који ће се борити за своје место, сложно и срчано – поручио је председник ПОКС, Жика Гојковић.