ПОКС и ДСС одржали промоцију у Зајечару

НАДА
21. март 2021.
ПОКС и ДСС одржали промоцију у Зајечару

- Коалиција НАДА за Зајечар - Национално демократска алтернатива коју чини ПОКС и ДСС одржала је примоцију у Зајечару. Председници ДСС и ПОКС, др Милош Јовановић и Жика Гојковић разговарали су са грађанима у центру града и пијаци.

Програм за развој Зајечара је овом приликом представио носилац изборне листе, Иван Динић.

- За нашу коалицију гласаће симпатизери умерене деснице и сви којима су блиске традиционалне, породичне вредности. Овом коалицијом проширили смо фронт странака који сматрају да је краљевина срушена на нелегалан и недемокрстски начин и да је дошло време да се то питање отвори - изјавио је председник ПОКС, Жика Гојковић.

- Од суштинског је значаја да Србију децентрализујемо, да се више о свему не одлучује у Београду. Не може сва Србија да се пресели и претвори у Београд, јер је то погубно и за наш главни град и целу дежаву. Децентрализацијом ћемо велики део надлежности и финансијске моћи дати локалним самоуправама, како би људи на локалу могли да одлучују о својој судбини и развијају свој амбијент за живот - изјавио је председник ДСС, др Милош Јовановић.

Лидери коалиције су затим обишли врло запуштено село Боровац у околини Зајечара где су разговарали са домаћинима о начинима да се унапреди живот на селу и млади задрже да у њему живе.