Кандидат за председника др Милош Јовановић посетио Мионицу

НАДА
12. октобар 2021.
Кандидат за председника др Милош Јовановић посетио Мионицу

Кандидат за председника Србије испред коалиције НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 23 удружења грађана посетио је данас Мионицу у оквиру предизборних активности коалиције у овој општини.

"Читави делови Србије одумиру јер се смањује број становника. То је последица централизације власти у држави и доношења свих одлука искључиво из Београда. Већа овлашћења се морају дати локалним самоуправама и више новца из буџета мора остати општинама и градовима како би се развијала њихова инфраструктура и финансирале у већој мери њихове потребе. Главни циљ нам је да сачувамо становништво, а посебно младе да остану да живе у свом месту. У супротном, сви ће се преселити у Београд и иностранство, а села и мање општине, попут Мионице, потпуно ће запустети и нестати. Зато излазимо на изборе, да то променимо" - изјавио је кандидат за председника Србије испред коалиције НАДА и председник ДСС, др Милош Јовановић

"Поносан сам што нашу изборну листу НАДА ЗА МИОНИЦУ чине  поштени, часни, непоткупљиви, одлучни људи и угледни српски домаћини. Убеђен сам да ће становници Мионице то препознати и дати нам подршку, јер је дошло време да се посвети пажња Западној Србији, која је намерно занемаривана још од краја Другог светског рата" - изјавио је потпредседник ПОКС, Војислав Михаиловић.