Српски покрет Двери и Демократска странка Србије позивају све грађане да дођу на протест опозиционих странака због изборне крађе коју је спровео Александар Вучић преко Републичке изборне комисије.

Медијским манипулацијама, преварама и уценама, крађом гласова на бирачким местима, кршењем закона о избору народних посланика, поништавањем избора на бирачким местима где опозиција има добре резултате, напредњачка власт покушава да поништи изборну вољу грађана Србије.

Увидом у бирачки материјал, утврдили смо велику изборну крађу, најочигледнију на Косову и Метохији, где су хиљаде гласова Двери-ДСС, као и других опозиционих листа, убрајани у збир гласова СНС-а.

Протест у суботу у 13 часова испред седишта Републичке изборне комисије (Краља Милана 14) заједнички организују Демократска странка, Доста је било, Социјалдемократска странка, Двери-ДСС.

Дођите на миран протест за одбрану слободне и демократске Србије!

Обавештавамо јавност да ће изборна листа Двери-Демократска странка Србије – Санда Рашковић Ивић – Бошко Обрадовић учестовати на поновљеним изборима који ће бити одржани 4. маја на 15 бирачких места. Позивамо слободоумне и демократски оријетнисане грађане да у што већем броју изађу на те изборе и тако спрече ново прекрајање изборне воље грађана.