Члан председништва ДСС и председник општинског одбора Пријепоље Вукосав Томашевић, честитао је новоизабраном председнику општине Нова Варош Раду Васиљевићу смену напредњачке власти која је уназадила западну Србију. У саопштењу ОО ДСС – a пише : “Почело је почело, Пита је пукао, следећи је Зиндовић”.

Томашевић каже да Нова Варош на жалост није једина општина коју је урнисала лоша власт.

“Скуп неписмених људи које воде лични интереси урушавају и Пријепоље и то се мора зауставити”, стоји у саопштењу које је послао пријепољски ДСС.

“Невероватно је да се аферама типа набавка намештаја или могуће злоупотребе око расподеле новца за елементарне непогоде не бави Тужилаштво и полиција. То је њихова обавеза по закону, они су плаћени за то народним новцем и ми као грађани не можемо се бавити истрагама и њиховим послом. Пријепоље није пусто острво и сви они који свој посао не буду радили по закону, већ по партијским налозима мораће да одговарају једног дана,” казао је Томашевић у изјави за Глас западне Србије.

На питање да ли су спекулације око уласка у власт његове странке тачне одговорио да су то апсолутне неистине.

“Три месеца ме нико из нове власти није позвао, нити сам са било ким разговарао на ту тему. Последњи сам који би ушао у власт са њима. На власти у Пријепољу је скуп полуписмених људи окупљених око личног интереса и то је једина њихова идеологија,” нагласио је он.

Глас западне Србије