NADA u Požarevcu- Da živimo normalno!

03. Februar 2022.
NADA u Požarevcu- Da živimo normalno!

Srpska koalicija NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana predstavila je svoj program za Srbiju i svog predsedničkog kandidata, dr Miloša Jovanovića u Požarevcu gde je istakla da je Srbiji pored promene političkog sistema, ubijanja partijske države, potrebna identitetska ravan koja će nas istorijski zaokružiti kao narod.

„Srbija zaslužuje predsednika koji će umeti da sabira narod i građane oko opšteg i nacionalnog interesa, a ne predsednika koji će da deli svoje građane što se danas događa svakodnevno. Pored ovoga, želimo predsednika koji će omogućiti da Srbija prodiše, da mogućnosti i prava budu jednaki za sve“, izjavio je kandidat za predsednika Republike Srbije Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

„Borba u izbornoj kampanji će biti neravnopravna, mnogi naši politički protivnici će imati više sredstava, mnogo više medijskog prostora, ali im fali ono što mi imamo- srpstvo i iskrenu želju da napravimo od ove zemlje nešto da ona sija. Mi smo koalicija koja ozbiljno promišlja viziju naše države i našeg naroda“, izjavio je predsednik POKS-a i jedan od lidera Srpske koalicije NADA, Vojislav Mihailović.