Srpska koalicija NADA predala izbornu listu

NADA
19. Februar 2022.
Srpska koalicija NADA predala izbornu listu

Srpska koalicija NADA koju čini POKS Vojislava Mihailovića, DSS i 25 udruženja građana predala je noćas svoju izbornu listu od 250 kandidata za poslanike u Skupštini Srbije podržanu sa 12000 potpisa građana. Izborna lista će se zvati DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA SRBIJU – Srpska koalicija NADA – Nacionalno demokratska alternativa – Demokratska stranka Srbije (DSS) – Za Kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) – Vojislav Mihailović.

Prvi na listi kandidata za poslanike će biti general Božidar Delić kao nestranačka ličnost, a drugi i treći će biti Vojislav Mihailović i dr Miloš Jovanović. Na listi će biti i komandant odbrane Košara, pukovnik Ljubinko Đurković, dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, dr Branislav Ristivojević, kao i 7 doktora nauka, 16 magistara i mastera i 77 fakultetski obrazovanih ljudi.

„Zahvaljujem se našem zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije, dr Milošu Jovanoviću što me je pozvao na čelo liste Srpske koalicije NADA. To je jasna poruka o programu naše koalicije koji se odnosi na Kosovo i Metohiju, kao i našeg protivljenja pristupanju NATO paktu, odnosno za vojnu neutralnost Srbije. Prioritet će mi biti borba u Skupštini Srbije za bolji status boraca ratova devedesetih. Ubeđen sam da ću u tome uspeti jer ni jednu bitku nisam izgubio, pa neću ni ovu” – izjavio je general Božidar Delić, prvi na listi kandidata za poslanike koalicije NADA.