Srpska koalicija NADA održala završnu konvenciju

NADA
31. Mart 2022.
Srpska koalicija NADA održala završnu konvenciju


Kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA koju čini POKS i DSS, dr Miloš Jovanović, održao je govor na završnoj konvenciji u Beogradu gde je dobio podršku između ostalih i od akademika Matije Bećkovića. Jovanović je pozvao građane da izađu na izbore u što većem broju i odlučuju o sudbini zemlje. 

"Naša zemlja, naš narod, ima već dovoljno neprijatelja da bismo kopali rovove i da bismo pravili jedni od drugih neprijatelje. Taj luksuz Srbija, naprosto nema. I zato ćemo se i dalje ponašati kako smo to činili do sada, čestito, pošteno, energično, i nadasve srpski, u najlepšem, najplemenitijem smislu te reči. Za mene neki drugi smisao te reči i ne postoji" - izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

"Onako odlučno kako smo branili Kosovo i Metohiju od NATO agresora, kada nisu uspeli da nas pomere ni za milimetar sa granice, isto tako odlučno ćemo nastaviti borbu u parlamentu za vraćanje potpunog suvereniteta Srbije nad našom južnom pokrajinom" - izjavio je general Božidar Delić, prvi na listi za poslanike.

"Pozivam sve članove i pristalice POKS, sve monarhiste, da glasaju za našu Srpsku koaliciju NADA i dr Miloša Jovanovića za predsednika jer jedino on može pobediti u drugim krugu. Za njega će glasati i nacionalno i građanski orijentisani glasači, za razliku od svih drugih kandidata opozicije" - izjavio je predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA, Vojislav Mihailović.