КОЛИКО ЖИВОТА МОЖЕ ДА КОШТА УЗУРПИРАН ПАСАЖ? (ФОТО)

ДСС Нови Сад
18. фебруар 2021.
КОЛИКО ЖИВОТА МОЖЕ ДА КОШТА УЗУРПИРАН ПАСАЖ? (ФОТО)

Представници Градског одбора Демократске странке Србије у Новом Саду су присуствовали обележавању годишњице пожара у кафеу „Лаунџ” у Змај Јовиној улици, а присутним представницима медија обратио се председник одборничке групе ДСС у Скупштини Града Новог Сада Бојан Радојевић:

„Положили смо цвеће и одали пошту трагично пострадалима у кафеу „Лаунџ”, где се десио пожар у коме је пре тринаест година осам младих људи изгубило живот.

Желимо да скренемо пажњу јавности да су се у протеклих недељу дана у Новом Саду десила три велика пожара и да нам је то још једна опомена. Није довољно да постоје закони и да се купује противпожарна опрема, већ мора да се уради све како би се спречило да се нешто слично понови.

Апелујемо на градску власт, а нарочито на градску инспекцију да ради свој посао и да ослободи узурпиране пасаже у центру града, јер су пасажи  јавно градско земљиште и противпожарни путеви”, закључио је Радојевић.

Овом приликом представници ДСС су на решетке на оближњем узурпираном пасажу поставили таблу са исписаним питањем: „Колико живота може да кошта узурпиран пасаж?”