Јовановић НАДА (ПОКС-ДСС): Спустити тензије, одговорност на властима

НАДА
12. децембар 2021.
Јовановић НАДА (ПОКС-ДСС): Спустити тензије, одговорност на властима

Кандидат за председника Србије Српске коалиције НАДА (ПОКС-ДСС) Милош Јовановић изјавио је да треба спустити тензије у друштву и оценио да највећу одговорност за то сноси актуелна власт.

 

Он је гостујући на Хепи телевизији истакао да треба унормалити ситуацију у Србији, оценивши да је одговорност прво на власти СНС, али и да постоји одговорност и на једном делу опозиције.

 

„Треба да вратимо расправу на Јавни сервис, у медије, у парламент после избора. Грађани ће својим гласом на изборима у априлу одлучивати и мењати своју судбину“, рекао је Јовановић.

 

Лидер ДСС-а се запитао зашто код нас није могућ цивилизован и нормалан дијалог власти и опозиције.

 

„Кад талибани и ЦИА могу да комуницирају, хајде да сви заједно код нас спустимо тензије“, нагласио је кандидат за председника Србије Српске коалиције НАДА (ПОКС-ДСС).

 

Он је поновио да је лек за уништење партијске државе где књижица владајуће странке отвара сва врата – увођење већинског изборног система.

 

„Тада гласате за људе по имену и презимену. Они буду изабрани, имају легитимитет и онда не може тек тако лидер партије да им одређује и како ће да гласају у будућности и ко ће да буде на листи за изборе. То би уништило партијску државу“, закључио је Милош Јовановић.