М. Јовановић- Неуређена држава је генератор свих проблема

НАДА
16. децембар 2021.
М. Јовановић- Неуређена држава је генератор свих проблема

Др Милош Јовановић, кандидат за председника Републике Србије испред Српске коалиције НАДА коју чине ПОКС, ДСС и 28 удружења грађана, изјавио је на трибини у Великој Плани да је потребно идентитетски заокружити ову земљу, а уједно је и уредити као демократску где се поштују закони.

Јовановић је додао да Србија на жалост није тренутно у добрим рукама и да Српска коалиција НАДА има људе који су подједнако добри националисти и демократе.

„Политичка борба ће у наредна три месеца бити изузетно тешка. Живети нормално значи живети у држави када позовете полицију, она изађе, а не као у Савамали где људи са фантомкама руше. Живети нормално значи живети у земљи где се закон поштује, када се деца запошљавају на основу свога труда и дипломе, а не преко партијске књижице као што је то сада случај. Живети нормално значи радити за општи интерес и јавно добро, а не за лични интерес и партијски џеп. Српска коалиција НАДА има идеологију, има став, има људе са биографијама и људе који воле Србију“, изјавио је др Милош Јовановић.