НАДА у Краљеву!

12. фебруар 2022.
НАДА у Краљеву!

Српска коалиција НАДА коју чини ПОКС, ДСС и 25 удружења грађана ће отворити питање облика владавине у Србији, да ли ће остати република или ће се обновити Краљевина, поручено је са трибине у Краљеву.

"Европске уставне, парламентарне монархије су најстабилније, најугледније и најуређеније државе. Због тога су оне и економски најснажније, са најнижом стопом корупције и најбољим животним стандардом за грађане. Наша краљевина је срушена противправно и насилно и сазрело је време да се то питање отвори у нашем друштву" - изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.

"Уколико победи за председника наш кандидат, др Милош Јовановић, отвориће питање облика владавине у Србији и уложити сам свој ауторитет да омогући грађанима да се на референдуму после дуге јавне расправе, изјасне да ли су за републику или за обнову Краљевине Србије. О том веома важном питању, заокруживања националног идентитета, грађани морају дати коначну реч" - изјавио је потпредседник ДСС, Предраг Марсенић.