Српска коалиција НАДА одржала завршну конвенцију

НАДА
31. март 2022.
Српска коалиција НАДА одржала завршну конвенцију


Кандидат за председника Србије испред Српске коалиције НАДА коју чини ПОКС и ДСС, др Милош Јовановић, одржао је говор на завршној конвенцији у Београду где је добио подршку између осталих и од академика Матије Бећковића. Јовановић је позвао грађане да изађу на изборе у што већем броју и одлучују о судбини земље. 

"Наша земља, наш народ, има већ довољно непријатеља да бисмо копали ровове и да бисмо правили једни од других непријатеље. Тај луксуз Србија, напросто нема. И зато ћемо се и даље понашати како смо то чинили до сада, честито, поштено, енергично, и надасве српски, у најлепшем, најплеменитијем смислу те речи. За мене неки други смисао те речи и не постоји" - изјавио је кандидат за председника Србије испред Српске коалиције НАДА, др Милош Јовановић.

"Онако одлучно како смо бранили Косово и Метохију од НАТО агресора, када нису успели да нас помере ни за милиметар са границе, исто тако одлучно ћемо наставити борбу у парламенту за враћање потпуног суверенитета Србије над нашом јужном покрајином" - изјавио је генерал Божидар Делић, први на листи за посланике.

"Позивам све чланове и присталице ПОКС, све монархисте, да гласају за нашу Српску коалицију НАДА и др Милоша Јовановића за председника јер једино он може победити у другим кругу. За њега ће гласати и национално и грађански оријентисани гласачи, за разлику од свих других кандидата опозиције" - изјавио је председник ПОКС и један од лидера коалиције НАДА, Војислав Михаиловић.