Demokratska stranka Srbije osnovala pokrajinski odbor u Vojvodini

DSS INFO
23. Septembar 2019.
Demokratska stranka Srbije osnovala pokrajinski odbor u Vojvodini

Demokratska stranka Srbije je večeras konstituisala novi pokrajinski odbor stranke u Vojvodini. Za predsednika pokrajinskog odbora izabran je Miloš Tubić, diplomirani inženjer elektrotehnike, koji živi i radi u privatnom sektoru u Novom Sadu. Dugogodišnji član DSS-a, oženjen, otac dvoje dece.

Konstitutivna sednica je održana u Novom Sadu, a ostali članovi odbora su: Zoran Sandić; Branislav Ristivojević; Srđan Šljukić; Zoran Simeunović; Ladislav Tomić; Vlada Kovačević; Predrag Škaljak; Blagiša Jeftić; Vladimir Milošević; Bojan Radojević; Mikica Ilić; Nenad Muždeka.

Predsednik Demokratske stranke Srbije, Miloš Jovanović izjavio je da Novi DSS koji se gradi i dalje organizaciono jača i da su stranci prišli novi, mladi ljudi koji imaju vere i volju da se bore za pristojnu Srbiju.

„Osnivanje pokrajinskog odbora DSS-a u Vojvodini je samo još jedan dokaz da stranka stabilno funkcioniše, a na nama je da u budućem periodu predstavimo plan i program razvoja kako ovog dela, tako i čitave Srbije", izjavio je Miloš Jovanović i poželeo je Milošu Tubiću i celom pokrajinskom odboru puno uspeha u budućem delovanju.