Miloš Jovanović: Stati na put Đukanovićevoj agenturi u Srbiji

Metla info
05. Februar 2020.
Miloš Jovanović: Stati na put Đukanovićevoj agenturi u Srbiji

Organi države Srbije dužni su da koristeći sva zakonom predviđena sredstva stanu na put agenturi Mila Đukanovića u Srbiji, koja godinama radi protiv interesa Srbije i srpskog naroda u Crnoj Gori. Srpske službe bezbednosti moraju da ispitaju njihovu povezanost sa stranim obaveštajnim službama i preduzmu sve zakonske mere.

Pripadnici ove mreže plaćenika Đukanovićeve vlade posebno su aktivni poslednjih dana, kada se stotine hiljada građana Crne Gore braneći opstanak svetinja Srpske Pravoslavne Crkve ujedno bore za pravo, pravdu i opstanak srpskog naroda na ovim prostorima. Ti iznajmljeni „analitičari“, finansirani novcem stečenim švercom droge, oružja i cigareta, spremni su da falsifikuju istoriju i na svaku podlost i prljavštinu kojima se oskrivljuje istina o stvarnom stanju u Crnoj Gori i karakteru crnogorske vlasti.

Po Ustavu „Republika Srbija štiti prava i interese svojih državljana u inostranstvu“ i to ne predstavlja mešanje u unutrašnja pitanja drugih država. Ona to mora do čini i danas, kada su prava i interesi srpskog naroda u Crnoj Gori dramatično ugroženi brutalnim obračunom koji sprovodi Milo Đukanović - prevernik, politički konvertit i kreator antisrpskog i antipravoslavnog crnogorskog državnog projekta.

Prvi mali pokazatelj da je Srbija spremna da ispunjava svoje ustavne obaveze bio bi i da se bez okolišenja imenuju i zauzme jasan stav prema svim državljanima Srbije koji van nje vode antisrpsku propagandu, kao što je to slučaj u ovim danima u Crnoj Gori.