Potvrđene zajedničke izborne liste POKS i DSS u Zaječaru i Kosjeriću

NADA
22. Februar 2021.
Potvrđene zajedničke izborne liste POKS i DSS u Zaječaru i Kosjeriću

Izborne komisije Zaječara i Kosjerića potvrdile su zajedničke izborne liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije i Demokratske stranke pod nazivom NADA za Zaječar – Nacionalno-demokratska alternativa – POKS – DSS i NADA za Kosjerić – Nacionalno-demokratska alternativa – Miloš Jovanović DSS – Žika Gojković – POKS.

– Građanima Zaječara i Kosjerića nudimo ozbiljnu alternativu aktuelnoj vlasti, nacionalnu i demokratsku, efikasnu gradsku upravu, bez partokratije i korupcije. Očekujemo dvocifren rezultat jer imamo dobar program i ljude koji mogu da ga sprovedu – izjavio je ovim povodom, dr Miloš Jovanović, predsednik DSS.

– Čvrsto verujem da će u Zaječaru i Kosjeriću, u kojima je narod tradicionalno bio za kralja, u našoj izbornoj listi prepoznati kandidate koji im ulivaju nadu u jedno stabilnije državno uređenje, koje će vratiti ugled zemlje u svetu, ali i nacionalno jedinstvo. Predložili smo za odbornike prave domaćine koji će se boriti za svoje mesto, složno i srčano – poručio je predsednik POKS, Žika Gojković.