Kandidat za predsednika dr Miloš Jovanović posetio Mionicu

NADA
12. Oktobar 2021.
Kandidat za predsednika dr Miloš Jovanović posetio Mionicu

Kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije NADA koju čini POKS, DSS i 23 udruženja građana posetio je danas Mionicu u okviru predizbornih aktivnosti koalicije u ovoj opštini.

"Čitavi delovi Srbije odumiru jer se smanjuje broj stanovnika. To je posledica centralizacije vlasti u državi i donošenja svih odluka isključivo iz Beograda. Veća ovlašćenja se moraju dati lokalnim samoupravama i više novca iz budžeta mora ostati opštinama i gradovima kako bi se razvijala njihova infrastruktura i finansirale u većoj meri njihove potrebe. Glavni cilj nam je da sačuvamo stanovništvo, a posebno mlade da ostanu da žive u svom mestu. U suprotnom, svi će se preseliti u Beograd i inostranstvo, a sela i manje opštine, poput Mionice, potpuno će zapusteti i nestati. Zato izlazimo na izbore, da to promenimo" - izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije NADA i predsednik DSS, dr Miloš Jovanović

"Ponosan sam što našu izbornu listu NADA ZA MIONICU čine  pošteni, časni, nepotkupljivi, odlučni ljudi i ugledni srpski domaćini. Ubeđen sam da će stanovnici Mionice to prepoznati i dati nam podršku, jer je došlo vreme da se posveti pažnja Zapadnoj Srbiji, koja je namerno zanemarivana još od kraja Drugog svetskog rata" - izjavio je potpredsednik POKS, Vojislav Mihailović.